Menu
  • Predchádzajúca
  • Ďalší

Káva z Ugandy

Väčšina kávy produkovanej v Ugande je robusta, používaná na výrobu instantnej kávy. Arabika je pestovaná na západných svahoch Mount Elgon na kenských hraniciach. Je známa pod názvom Bugishu alebo Bugisu. Káva je podobná kenskej, s vínnou aciditou, ale tenším telom.

Newsletter

Kontrolný kód

i
Zavrieť
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Zavrieť
Zavrieť