Dátum praženia: 11. 06. 2024
Stupeň praženia: city +
Káva vo full city pražení má oproti nášmu tradičnému full city ++ praženiu mierne vyššiu aciditu a viac chuťových tónov. Je vhodná na espresso, ale aj na prekvapkávanú, či zalievanú kávu. City + má ešte výraznejšiu aciditu a pestrejšiu paletu chutí oproti nižšie uvedenému popisu. Je vhodnejšia na zalievanú a prekvapkávanú kávu. Obe sa hodia na prípravu v aeropresse. Ktorý je ten najlepší stupeň praženia pre Vás?
Indická monzúnová káva predstavuje unikát medzi svetovými gurmánskymi kávami. Káva je pripravovaná špeciálnymi postupmi prania, sušenia a skladovania počas monzúnov. Samotná zelená káva je charakteristická bielo - žltou farbou. Vyznačuje sa dobrým telom, jemnou kyslosťou, výraznou arómou, sladkastou a vyrovnanou chuťou.
Nový komentár